Pergolux Pergola 3x4, antracit, fritstående med Pergolux spaltevæg på kortsiden
OM OSS

PERGOLUX

Et kvalitetsmærke fra Norge

Vores vision

Flere og flere drømmer om at opgradere dere uderum. Ikke bare for at opnå forøget brugsværdi eller for at give et æstetisk løft til sin have; Men allermest for at skabe uforglemmelige øjeblikke med sine nære og kære.

Som regel forbliver det blot en drøm. Selv om at det gerne står øverst på ønskelisten, bliver det ikke prioriteret på grund af størrelsen på investeringen. 

Det PERGOLUX elsker mere end selve drømmen, er at realisere den! PERGOLUX leverer flotte produkter til uderummet som er af høj kvalitet og med smarte løsninger.

Produkterne er enkle at montere og har kort leveringstid. Men frem for alt tilbyder vi det hele til eventyrlige priser. 

Vores vision er derfor enkel, men klar: Vi gør drømmen mulig!

"Vi gjør drømmen mulig"

Ikke en “helt almindelig” pergola leverandør

Vi i PERGOLUX kan godt lide at gøre ting lidt anderledes. Med personlig vejledning, norsk design og lynhurtig levering, innoverer vi uderum-branchen og realiserer tusindvis af smukke havedrømme hvert eneste år.

Personlig vejledning 08-21

Vi ved at nogen kan synes det er udfordrende at handle på nettet og kan være lidt usikre på om produktet passer eller ikke. Derfor tilbyder vi personlig vejledning hver dag fra 08-21. Vores dygtige vejledere har indgående kompetence på vores produkter og kan også komme med gode råd til  hvordan du kan få mest mulig ud af dit uderum.

Eksklusive produkter behøver ikke at "koste en bondegård"

Som skandinavere flest er vi både kvalitets- og prisbevidste. Med over 10 års erfaring i branchen har vi udviklet et eksklusivt produkt som ikke koster dig en en bondegård. Dette opnår vi ved at eje hele processen fra idé til færdigt produkt uden unødvendige mellemled.

Superenkel montering

Vi har også et stort fokus på at vores produkter skal være enkle at montere. Ved at forenkle monteringsprocessen og tilbyde detaljerede monteringsvejledninger, kan vores kunder enkelt montere et PERGOLUX-produkt uanset om de har 2 eller 10 tommelfingre.

Pergolux Pergola 3x4, fritstående, antracit på terrasse. Person arbejder hjemmefra under pergolaen.

Vores værdier

Vi er LIDENSKABELIGT optaget af det vi skal opnå for vores kunder, nemlig et magisk uderum.

Vi skal være PERSONLIGE. Vi benytter os af teknologiens utallige muligheder, uden at miste den personlige relation med kunden.

Vi er OMKOSTNINGSEFFEKTIVE og har fokus på at vores kunder skal få mest muligt for pengene. 

Hils på teamet i PERGOLUX 👋

Ansatte i Pergolux